Kuinka paneelihuonekaluyritykset toteuttavat eräkokoista valmistusta ja rakentavat älykkään tehtaan?

- 2021-07-22-

Äskettäin Saksan Hannoverissa pidetyssä huonekalujen näyttelyssä voit nähdä älykkäämpiä laitteita, voidaan nähdä, että älykkäästä valmistuksesta ja tiedon tuotannosta on tullut vähitellen globaali trendi. Myös EXCITECH liittyi tapahtumaan älytehtaan kokonaisratkaisulla, joka esittelee Kiinan valmistuksen älykkäitä ja informatisointimuutoksia maailman puunjalostusteollisuudelle.


Excitechin räätälöity huonekaluteollisuus 4.0 älykäs tehdas on sarja koko tehtaan älykkäitä valmistusratkaisuja. Alueen, jalostustekniikan ja asiakkaan tehtaan tuotantokapasiteetin mukaan voimme suorittaa kohtuullisen teollisen 4.0-tehtaan suunnittelun ja koko tehtaan tietojen päivittämisen toteuttaaksemme "ei-laskeutuvan paneelin" tuotannon.


Monien onnistuneiden toteutusten ja suuren käytännön kokemuksen ansiosta EXCITECH tarjoaa ja tulee jatkossakin tarjoamaan asiakkaille älykkäitä ratkaisuja, jotka vastaavat markkinoiden tarpeita.


Excitech Smart -tehtaan merkitys ei rajoitu työntekijöiden määrän vähentämiseen ja yrityskuvan parantamiseen, vaan yritykset voivat työskennellä useita tuotantovuoroja päivittäin,lisää sijoitetun pääoman tuottoa.