Millaisia ​​työkaluja tarvitaan CNC-reitittimeen?

- 2021-07-22-

Erityyppisiä leikkaustyökaluja tarvitaan levyhuonekalujen eri prosesseihin CNC-reitittimellä:


I. Leikkaustyökalujen ja käsittelyyn soveltuvien materiaalien pääluokat:

1. Litteä työkalu: Tämä on yleinen työkalu. Soveltuu pieniin tarkkoihin kohokuviointiprosesseihin, tuotteen reunan sileäksi ja kauniiksi leikkaamiseen. Suurien kohokuvioiden käsittely vie paljon aikaa.

2. Suora työkalu: suora työkalu on myös yleinen tyyppi, jota käytetään usein CNC-leikkaukseen, suurten merkkien kaiverrukseen. Käsitellyn materiaalin reuna on suora, käytetään yleensä PVC:n, lastulevyn jne. kaivertamiseen.

3. Jyrsin: jyrsintä voidaan veistää eri muotoihin muodon mukaan. Esimerkiksi kaksiteräisiä kierrejyrsimiä käytetään akryyli- ja KESKITIIKEYSkuitulevyn käsittelyyn, kun taas yksireunaisia ​​kierrekuulajyrsimiä käytetään käsittelyyn suuressa syvyydessä korkista, keskitiheästä kuitulevystä, massiivipuusta, akryylistä ja muista materiaaleista.


II. Materiaalit:

Puu on puuntyöstöleikkauksen päämateriaali, puu koostuu pääasiassa massiivipuusta ja puukomposiiteista, puu voidaan jakaa pehmeäksi materiaaliksi, kovaksi materiaaliksi ja modifioituun puuhun, puukomposiittimateriaaleihin, mukaan lukien viilu, vaneri, lastulevy, keskitiheyksinen kuitulevy (MDF) ), suuritiheyksinen kuitulevy, kovalevy, laattalevy, kumikomposiitit jne., myös joissakin puu- tai puukomposiittiosissa käytetään yksi- tai kaksipuolista viilukäsittelyä.